професионално
почистване
на обекти
Продукти
Поддръжка и
управление на
обекти
ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И
ПОДДРЪЖКА НА
ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

Кофи и кошчета за отпадъциПредлагаме на нашите клиенти разнообразие от кофи и кошчета за поддържащо почистване на VDM - Italy, както и други, отличаващи се с изключителен дизайн и здравина. Изработени са от полипропиленов материал с висока плътност, INOX и метал. Различните обеми позволяват на клиента да избере такъв, който ще отговаря на неговите изисквания и потребности. Нашите продукти намират приложение при почистване и поддръжка на санитарни помещения, офиси и администрации, хотели, производство и др. Използват се в сферата на професионалното почистване и хигиена от фирми за почистване, както и други, които поставят на преден план и държат на чистотата.

Кофи за поддържащо почистване

Разнообразие от кофи за поддържащо почистване на VDM - Italy. Изключителен дизайн и здравина. Изработени от полипропиленов материал с висока плътност.


Кошчета за отпадъци - метални и иноксови

Кошчета за отпадъци, метални и INOX, предназначени за санитарни помещебния, администрации, хотели, магазини. Различни размери цветове и дизайн.


Кошчета за отпадъци - пластмасови

Кошчета за отпадъци, ABS пластмас и полиетиленови, предназначени за санитарни помещебния, администрации, хотели, магазини. Различни размери цветове и дизайн.« назад

 
 
2008 © Copyright by TornadoExpress Ltd. All rights reserved. Web design by SP Vision Ltd.
 
 
За нас Работа Франчайзинг Клиенти Контакти