професионално
почистване
на обекти
Продукти
Поддръжка и
управление на
обекти
ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И
ПОДДРЪЖКА НА
ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

УСЛУГИ

АНТИПЛЪЗГАЩА ЗАПЕЧАТКA НА ТВЪРДИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ

Това се прави когато са нужни блестящи и хигиенно чисти подове, а същевременно и с антиплъзгащ ефект. Машините за търкане и изсмукване представляват оптималният работен уред. С тях могат перфектно да се почистват и поддържат твърди и еластични повърхности. От основното почистване през поддържането до полирането.

Всички подови настилки могат да бъдат полирани. След почистване на настилката в дълбочина, тя е готова за полиране и запечатани с антиплъзгаща запечатка. Посредством  апликатори се нанася професионален препарат. След изсъхването на подовата настилка, тя се обработва с високооборотна машина. Така тя придобива защитен филм, копринен блясък, антистатичен ефект, антиплъзгащ ефект и поддръжката й става лесна.

"ТОРНАДО ЕКСПРЕС" ЕООД може да изготви практическа и икономически изгодна за вас програма за почистване на твърди подови настилки, за да отговори на вашите индивидуални очаквания. Ние ще се съобразим с вашите изисквания, ще съблюдаваме потребностите Ви, спазвайки тази програма с постоянство, качество на обслужването, ефикасност и преди всичко – безопасност.

« ЗАЯВИ »

« назад

 
 
2008 © Copyright by TornadoExpress Ltd. All rights reserved. Web design by SP Vision Ltd.
 
 
За нас Работа Франчайзинг Клиенти Контакти