професионално
почистване
на обекти
Продукти
Поддръжка и
управление на
обекти
ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И
ПОДДРЪЖКА НА
ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

УСЛУГИ

ШЛАЙФАНЕ И ПОЛИРАНЕ НА ТВЪРДИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ

Извършва се с полиращи машини с абразивни и диамантени тела, които отнемат от 0,5 до 3 мм от повърхностния слой на настилката според износването и. Премахват се всички механични наранявания и замърсявания. Постига се огледална полировка на настилката, доближаваща се до първоначалното и състояние.

Процесът завършва със запечатка или кристализация на твърдата подова настилка с цел предпазване на постигнатия ефект. Нанася се полиращ препарат, който представлява устойчив на триене, предпазващ и гланциращ настилките филмов слой. Технологията е подходяща при силно захабени, наранени, лошо монтирани и стари плочи от бетон, мозайка, мрамор, гранит, варовик и др.

"ТОРНАДО ЕКСПРЕС" ЕООД може да изготви практическа и икономически изгодна за вас програма за почистване на твърди подови настилки, за да отговори на вашите индивидуални очаквания. Ние ще се съобразим с вашите изисквания, ще съблюдаваме потребностите Ви, спазвайки тази програма с постоянство, качество на обслужването, ефикасност и преди всичко – безопасност.

« ЗАЯВИ »

« назад

 
 
2008 © Copyright by TornadoExpress Ltd. All rights reserved. Web design by SP Vision Ltd.
 
 
За нас Работа Франчайзинг Клиенти Контакти