професионално
почистване
на обекти
Продукти
Поддръжка и
управление на
обекти
ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И
ПОДДРЪЖКА НА
ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

УСЛУГИ

ВОДНИ ЕФЕКТИ

Водата винаги внася специфична жизненост в пейзажа.

Декоративно езеро, поток, водопад, фонтан са елементи на Градината, които се изграждат по различни технологии, в различни стилове, изразяващи магията на водата.

Конструирането на воден елемент трансформира двора в свят, изпълнен с живот.

Създаването на нестандартен и атрактивен акцент е  впечатляващо и интересно за посетител и наблюдател на екстериорното пространство. Много често за подобни цели се използват водните ефекти. Водният ефект подобрява микроклимата с овлажняването на въздуха, въздейства визуално и ефектно се вписва в общата композиция. Създава естествен шумов фон, предразполагащ към релаксация. Обикновено, водните ефекти се располагат в близост до кът за отдих, с места за сядане, релаксация и наблюдение на ефекта. Най-често водните ефекти работят с оборотна вода. За пречистване на водата се използват специални филтри, а за повишаване на ефекта през нощта се използва нощно осветление.

Водните площи и водните ефекти в съчетание с декоративна растителност оказват голямо значение за цялостното завършване на композицията на дворното пространство и са предпочитан от много хора градински елемент. 

Някой от видовете водни ефекти са:

  •  Водни огледала
  • Водопади
  • Водоскоци
  • Фонтани

     

« ЗАЯВИ »

« назад

 
 
2008 © Copyright by TornadoExpress Ltd. All rights reserved. Web design by SP Vision Ltd.
 
 
За нас Работа Франчайзинг Клиенти Контакти