професионално
почистване
на обекти
Продукти
Поддръжка и
управление на
обекти
ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И
ПОДДРЪЖКА НА
ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

УСЛУГИ

ХИДРОИЗОЛИРАНЕ

Вътрешна хидроизолация

Еднокомпонентната хидроизолация се нанася неразредена върху сухи и здрави грундирани основи. Тя покрива фините пукнатини и може да се използва както на закрито, така и на открито. Препоръчва се полагане на два слоя. Нанасянето се прави с плоска четка след разбъркване на хидроизолационният разтвор.

В критичните зони - разширителни и съединителни фуги, около тръби, сифони и ъгли, се поставя специална хидроизолационна лента за допълнителна защита. Когато се използва такава лента, първо тя се полага между два слоя от хидроизолиращия разтвор.

Хидроизолацията трябва се нанася само при сухи условия и температура между +5 и +35 С. Времето за изсъхване на първия слой е около 2 часа. Общата дебелина на двата слоя трябва да е около 1-1,5 мм. Плочки могат да се лепят 16 часа след нанасянето на втория слой.

Външна хидроизолация

За външна хидроизолация се използва хидроизолационен шлам, който е на циментова основа и е предназначен за изолиране на строителни елементи. Той е водоустойчив, не замръзва и пропуска водните пари. Повърхностите, върху които се нанася хидроизолационната смес трябва да са чисти, без неравности, пукнатини или фуги.

Хидроизолационният разтвор се нанася на два слоя (ако е само с четка – на 3). Първият слой се нанася задължително с четка. Изчаква се да изъхне и се нанася още един пласт.

« ЗАЯВИ »

« назад

 
 
2008 © Copyright by TornadoExpress Ltd. All rights reserved. Web design by SP Vision Ltd.
 
 
За нас Работа Франчайзинг Клиенти Контакти