професионално
почистване
на обекти
Продукти
Поддръжка и
управление на
обекти
ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И
ПОДДРЪЖКА НА
ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

Серия миещ препарат Coral & Hit - BGМиещ препарат с глицерин - 0.5

Миещ препарат HIT с глицерин - 500 мл., с аромат на зелена ябълка, лимон, малина. Предназначен е за измиване на съдове. Намира приложение в търговската мрежа, промишленост и производство.


Миещ препарат с балсам - 0.5

Миещ препарат HIT с балсам - 500 мл., с аромат на лимон и малина. Предназначен е за измиване на съдове. Намира приложение в търговската мрежа, промишленост и производство.


Миещ препарат с балсам и глицерин - 1

Миещ препарат HIT с балсам и глицерин - 1 л., с аромат на малина, лимон и зелена ябълка. Предназначен е за измиване на съдове. Намира приложение в търговската мрежа, промишленост и производство.


Миещ препарат с балсам и глицерин - 1.5

Миещ препарат HIT с балсам и глицерин - 1.5 л. с различни аромати. Предназначен е за измиване на съдове. Намира приложение в промишленост и производство, ХОРЕКА канала и в сферата на професионалното почистване.


Миещ препарат с глицерин и балсам - 3

Миещ препарат HIT с балсам и глицерин - 3 л., различни аромати. Предназначен е за измиване на съдове. Намира приложение в промишленост и производство, ХОРЕКА канала и в сферата на професионалното почистване.


Миещ препарат с глицерин и балсам - 5

Миещ препарат HIT с балсам и глицерин - 5 л., различни аромати. Предназначен е за измиване на съдове. Намира приложение в промишленост и производство, ХОРЕКА канала и в сферата на професионалното почистване.« назад

 
 
2008 © Copyright by TornadoExpress Ltd. All rights reserved. Web design by SP Vision Ltd.
 
 
За нас Работа Франчайзинг Клиенти Контакти