професионално
почистване
на обекти
Продукти
Поддръжка и
управление на
обекти
ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И
ПОДДРЪЖКА НА
ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

УСЛУГИ

ПОЧИСТВАНЕ НА ФАСАДИ / ВОДОСТРУЕНЕ И ПЯСЪКОСТРУЕНЕ /

Фасади водоструене:

Мощна професионална нискооборотна водоструйка с ротор-дюза за постигане на огромна мощност и почистващ до абразивен ефект. Със скеле, платформа или по друг начин се достига до всяка част на фасадата. При каменни фасади е силно препоръчително последваща импрегнираща обработка за предпазване на повърхността от атмосферните влияние и постигане на изключителен външен вид (консервация).

Фасади пясъкоструене:

Ситен кварцов пясък се смесва под много високо налягане с разпрашени капки вода и така създадената смес се завихря и с голяма скорост атакува почистваната повърхност. Фасадата се шлайфа фино и почиства. Ефектът е изключителен и е сравним със подмяна на фасадата. С оглед запазване на външния вид при каменни фасади за по- дълго време е добре почистването да завърши с импрегниращи обработки (консервация).

ТОРНАДО ЕКСПРЕС ЕООД може да изготви практическа и икономически изгодна за вас програма за почистване на вашите фасади, за да отговори на вашите индивидуални очаквания. Ние ще се съобразим с вашите изисквания, ще съблюдаваме потребностите Ви, спазвайки тази програма с постоянство, качество на обслужването, ефикасност и преди всичко – безопасност.

« ЗАЯВИ »

« назад

 
 
2008 © Copyright by TornadoExpress Ltd. All rights reserved. Web design by SP Vision Ltd.
 
 
За нас Работа Франчайзинг Клиенти Контакти